Der er mange ting at huske på, når du skal tage familien med ud på en campingtur. Det er altid en god idé at lave en huskeliste, og du kan som regel bruge den hver eneste gang, da du normalt medbringer de samme ting i din bagage. Det er altid så ærgerligt at have glemt en dum ting, som måske slet ikke lige kan findes i området eller ofte koster det dobbelte af, hvad du plejer at betale for varen. Du bør for eksempel altid huske dit toiletgrej herunder din barberskraber på turen, og du bør lige tage et par ekstra barberblade med, hvis du er længe væk hjemmefra.

De fleste mænd anvender Gillette Mach 3

I den her artikel omtales kun ét mærke og model nemlig den meget udbredte Gillette Mach 3, der gennem tiden er den mest udbredte skraber til mænd. Succesen skyldes en høj kvalitet samt en efterhånden lav pris pr. barberblad, og Gillette Mach 3 leverer faktisk en rigtig god barbering hver gang, især når du sammenligner den med de ældre modeller med kun 1 eller 2 barberblade monteret.

Da Gillette Mach 3 kom frem for få år siden, var der tale om en slags revolution, da det var første gang, der kom en skraber på markedet med hele 3 blade monteret. Desuden havde den variabel affjedring på alle bladene samt indikatorstrips, således man aldrig længere skar sig, når man trak for hårdt i håndtaget.

Gillette Mach 3 følger nemlig ansigtets form, så den kan anvendes på alle områder på din krop. Den barberskraber bliver tit en del af din normale oppakning, så du hver dag kan få dig en perfekt barbering.

Køb dine barberblade billigst på nettet

En vigtig bemærkning om barberblade er, at der utroligt nok er store prisforskelle på disse. Det skyldes, at de fleste butikker tager høje priser for barberblade, mens online webshops ofte er en del billigere, fordi de har lavere driftsomkostninger. Der kan ofte spares 30-50 % ved at handle i en webshop og undertiden endnu mere. Det er jo også hurtigt og enkelt at bestille varer på nettet, så derfor bør du altid købe ind i god tid i forvejen. Du kan ofte finde samme vare til under halv pris på nettet, men du må blot finde dig i et par dages leveringstid. Barberblade er samtidigt billige i fragt, så der er mange fordele ved at købe dem online. Du kan finde gode tilbud på Gillette Mach 3 hos Postmeshave, hvor prisen ofte kommer tæt på 10 kr. pr barberblad.

Skrevet af: