Er du på campingtur med familien, så er det lig med hyggetid sammen med dem du holder mest af. Det er måske med forældrene og ens søskende, du er afsted eller måske er det hele familien der er med, og det kan være at du er taget til Spanien eller måske Italien.

Det kan også være, at du har valgt at campere hjemme i Danmark oppe i de hyggelige omgivelser i Skagen eller måske er et andet sted, hvor man ikke er så langt fra dit eget hjem. Når du endelig har fået pakket det hele ud, og du er klar til at nyde en hyggelig campingtur tæt med din familie, så melder et spørgsmål sig ofte: hvad skal I bruge tiden på?

Lav noget sjovt med børnene i campingteltet

Du skal huske at udnytte, at du i de fleste tilfælde har et campingtelt, som du kan sidde og bruge dine aftener i. Det er en god ide at placere et bord med stole nok til at kunne rumme alle campisterne i campingvognen om det, for så er der lagt op til nogle hyggelige timer!

Det er her oplagt at spille nogle hyggelige brætspil eller lignende, og måske du kan få glæde af at spille noget kort, eller blot hyggesnakke. Det kan også være en ide at lave en såkaldt jokes-battle. Her finder du et par sjove jokes, og dernæst er det bare om at få fat på et bord, hvor du kan sidde placeret over for sin modspiller. Nu gælder det om at prøve at holde masken mod den du er mod, mens I skiftes til at fortælle den ene sjove joke efter den anden.

Skrevet af: