Uanset al moraliseren hvad angår internetbehov eller ej så er det min faste overbevisning, at et velfungerende, heldækkende og gerne gratis internet efterhånden er et MUST på nutidens campingpladser. Flere og flere campingpladser har da også læst skriften på væggen og fundet løsninger – både i DK og i udlandet. Især i Frankrig har vi gode erfaringer med gratis internetadgang på de kommunale pladser. Der er mange argumenter for og imod internet samt diskussion ompriserne for at dække en hel campingplads med internet her på forummet ved Dansk Camping Union.

Hvorfor adgang til internettet på ferien?

Tjæ, hvad bruger man så internetadgangen til? Det er såmand bare: at læse netaviser for at følge med i, hvad der foregår i DK (hvis man befinder sig i udlandet), læse og skrive e-mails (for at opretholde kontakten til dem derhjemme), telefonere gratis med sine “gamle”, der måske ikke har computer, se film og TV, downloade bøger, google sig frem til informationer om steder og campingpladser.

Konklusion om internet på campingpladsen

Summa summarum: Vi har vist så godt som allesammen erkende, at internettet er kommet for at blive. Det er ikke længere kun luksus for de få, men en naturlig del af vores hverdag og bør således afspejle sig i campingpladsernes almindelige servicetilbud. I hvert fald foretrækker vi her i familien til enhver tid en campingplads med god og gratis internetadgang direkte ind i vognen og går målrettet efter det, når vi vælger vores opholdssted.

Skrevet af: