Vorbasse Campingplads er et typisk eksempel på en dansk campingplads, og de har følgende aktiviteter. Sjove aktiviteter og oplevelser hele året på campingpladsen. Der er blandt andet mulighed for at få trådløst internet, opholdsstue med computer, tv, bordfodbold og bordtennis er blot nogle af aktiviteterne på campingpladsen.

Over for campingpladsen ligger der et lækkert fritidscenter med fitnessrum, airhockey, pool, bibliotek og cafeteria. Desuden findes der en svømmehal med 2 mindre opvarmede bassiner og et stort bassin – hvilket er gratis for alle campister, der bor på DCU-Camping Vorbasse. Der er mulighed for at spille tennis på nærliggende bane.  Der er endda masser af muligheder for oplevelser udenfor campingpladsen.

Legende aktiviteter i Vorbasse

Vi har bygget et flot nyt legeområde og en multibane. Der kan spilles fodbold, hockey og basket. Vores bålplads er blevet renoveret og overdækket og der er kommet bænke op.  Ligeledes er der nu kommet bænke op til tilskuere vil vores multibane. Ligeledes har vi placeret vores nye lækre mobil homes omkring legeområdet, så mens ungerne hygger sig, kan mor og far nyde det på den store luksus terrasse. Mere info kan ses på camping-vorbasse.dk.

Skrevet af: