Når man i forvejen har investeret mange tusinde kroner i en dejlig bil, så bør man virkelig overveje at bruge en lille sum på et anhængertræk til bilen, da man derved får meget mere frihed og muligheder til rådighed. Med et anhængertræk på sin bil kan man nu spænde både en trailer, cykel eller campingvogn bag på bilen, sådan så man selv kan transportere større ting hjem, køre haveaffald væk og lignende transportopgaver.

Man kan også klare flytninger, og derved kan man altså spare mange udgifter fremover. Man behøves endda ikke at købe en campingvogn eller trailer selv, da begge kan lejes for beskedne beløb rundt omkring i landet, men i længden er det måske mest optimalt for en campingfamilie at have sin egen campingvogn.

Hvad er priserne på campingvogne?

Hvis familien foretrækker friluftsferier, hvor man kører en tur ud i naturen med en campingvogn spændt efter bilen, så kan man både køre rundt i Danmark men også i resten af Europa, og man har her både plads til souvenirs, tøj og andet udstyr til ferien. Man kan altid selv lige slappe af under parasollen og nyde friheden og naturens ro, eller man kan bo på en campingplads, hvor der er mange faciliteter til rådighed samt muligheden for at møde nye bekendte. Det meget lave renteniveau gør, at det kan være attraktivt at købe en helt ny moderne campingvogn i en passende størrelse, der måske kan købes for få tusinde kr. om måneden.

Har man egen opsparing i banken, så får man jo næsten ingen renter alligevel, og så bør man da overveje at købe en campingvogn kontant, da familien dermed kan få glæde af denne i mange år fremover. Brugte campingvogne kan tit fås ned mod 10.000 kr., men hvis man gerne vil have en stor og mere moderne campingvogn, så kan den nemt rende op i både 100.000 kr., 200.000 kr. eller mere.

Hvordan anskaffes et anhængertræk?

De fleste biler leveres som standard uden et anhængertræk, da dette er ekstraudstyr på en bil, men alle bilmærker kan kontakte deres forhandler og forhøre sig om muligheden for at købe et anhængertræk til deres bil. Man bør altid købe et originalt anhængertræk til sin bil, da man så kan være sikker på, at det perfekt passer til netop din bil. Hvis man desuden har investeret i en flot luksusbil som eksempelvis en lækker Audi, så er det heller ikke optimalt at købe et uoriginalt anhængertræk, der slet ikke matcher bilen.

Man kan finde flere informationer om anhængertræk på Audis hjemmeside, og her vil man kunne finde modeller, der har den perfekte pasform samt et stilrent og elegant design. De mest populære slags anhængertræk er enten et svingbart, der i en håndevending kan skjules elegant bag bilens stødfanger samt det aftagelige anhængertræk, og man kan hurtigt få et anhængertræk monteret på sit værksted.

Skrevet af: