I Norge er der rig mulighed for at campere både i sommer og vintertiden, hvorfor der naturligvis også er fordele og ulemper ved begge dele. Men synes du det er svært at vælge? Du pønser måske på en charterferie i sommerferien eller er du mere til en skiferie? I Norge kan du prøv lidt af hvert.

Prøv for eksempel lykken med fiskeri i de utallige floder, søer og fjorde, tag børnene med i forlystelsesparker og zoologiske haver eller kombiner skiferie og sommerferie ved at stå på ski i Norge om sommeren. Mulighederne er næsten endeløse, og der er campingpladser over hele landet, uanset om du befinder dig ved en fjord, i bjergene, ved eller andre steder i den varierede natur.

Vælger du at tage på campingferie i Norge, kan du være helt rolig, da campingferie i Norge generel er af høj kvalitet. En bred vifte af sjove aktiviteter og legeområder er fastsat for at sikre en ferie fuld af spænding og nye oplevelser. Overnatningspriserne for campingvogne, autocampere og telte varierer fra campingplads til campingplads i afhængig af beliggenhed og rating.

Det er heller ikke så dyrt at rejse til Norge, da der er mulighed for at finde de billigste færger til Norge hos DFDS Seaways.

Vintercamping i Norge

Vintercamping er blevet mere og mere populært i Norge med både campingvogne og fritidskøretøjer. Det skyldes formentlig dels den bedårende natur, og det faktum at campingpladserne i Norge er godt rustede til vinterophold.

Campingpladserne har deres egne sanitære faciliteter, og der tilbydes hytter til leje, elvarme er tilgængelig, og der er en række aktiviteter for børn og voksne i alle aldre. Vinter campingpladser er ofte placeret i nærheden af vintersportsfaciliteter med alpin og firehjulstrækker områder samt kælk og snowboard muligheder.

Mobile homes er desuden velkomne på langt de fleste af Norges campingpladser, hvor sikkerhed og tryghed er garanteret. Hvis du rejser med mobile home i Norge, er det nyttigt at vide, hvor du kan fylde dine tanke med rent vand og bortskaffe affald og spildevand uden besvær, hvorfor det kan være en god idé at undersøge hjemmefra eller spørge sig til råds om på campingpladsen.

Mange campingpladser har gode hytter til udlejning. Disse har ofte høj standard badeværelser, soveværelser, stuer og veludstyrede køkkener. Du vil finde hytter i hele Norge i smukke omgivelser.

Medbring bil og campingvogn på den billigste færge til Norge

En fordel ved at campere i Norge er, at det er nemt at tage både bil og campingvogn med til Norge via færgen. Det giver altså endnu bedre mulighed for at gøre rejsen til Norge billigere. Er du blevet nysgerrig på Norge, så kan du booke din rejse til Norge gennem DFDS Seaways, hvor du også har mulighed for at finde den billigste færge til Norge, når du booker rejsen.  

Skrevet af: