Elsker du at campere og vil du gerne opleve noget nyt? Planlæg din næste campingferie med vores liste over 3 fantastiske campingdestinationer i Europa – den tager dig fra nabolandet Norge og hele vejen til Portugal.

Hvor skal du campere i Europa?

1. Fannefjorden i Norge

Start din campingferie med at tage til Fannefjorden. Ved byen Molde ligger campingpladsen Kviltorp Camping, hvor du får elektricitet, Wi-Fi, baderum og en kiosk  – der er derfor det, du har brug for.

Tager du afsted med telt kan du også vælge at opgradere dit telt til en hytte ved kysten med udsigt over bjergkæden – what’s not to like?

I nærheden af Fannefjorden finder du fiskerlandsbyen Bud, den snoede og berømte vej Trollstigen og Romsdal Museum. Har du mere eventyrlyst gemt i dig, kan du også tage til øen Veoya og vandre langs med naturstien Hjertoya.

2. Bran i Rumænien

Fortsæt din campingferie i Bran i Rumænien, hvor du både får historie og mytologi. Bran-regionen er nemlig berømt for at være hjemegn for Draculas slot fra 1300-tallet. Det er derfor en campingdestination lidt udover det sædvanlige.

Er du generelt vild med historie, rummer området en række slotte, fæstninger og andre gotiske bygninger og seværdigheder. Området er desuden også kendt for at være naturskønt – så book endelig en plads på en campingplads i regionen og få stillet din historiske appetit.

3. Vila Nova de Milfontes i Portugal

Slut din campingferie ved Vila Nova de Milfontes i skønne Portugal. Stedet her ligger på stdvestkysten i Portugal, og er særdeles populær blandt surfere.

Er du vild med middelhavsklima og varmt vand er destinationen lige noget for dig. Du finder desuden også uberørte strande, blåt vand, frodige frugthaver, vingårde og hyggelige landsbyer – stedet her er med andre ord det oplagte sted at slutte sin campingferie.

Skrevet af: