Danmark er om sommeren et helt fantastisk sted at campere. Desværre undervurderes Danmark som en feriedestination – og det agter vi at gøre noget ved. Derfor giver vi her vores bud på tre naturskønne campingdestinationer i Danmark, som du bare må besøge med din campingvogn eller telt.

Hvor i Danmark skal du campere?

1. Kerteminde på Fyn

Kerteminde er en by, der emmer af fynsk hygge og idyl, og det alene bør være grund til, at du i løbet af campingsæsonen tager forbi Kerteminde. Her finder du smuk natur, gode fiskemuligheder og en by med mange shoppingmuligheder og spisesteder. Fyn er undervurderet af mange, men byder på smuk natur og mange små og hyggelige landsbyer, som er en Morten Korch film værdig.

2. Hullehavn på Bornholm

Har du aldrig været på Bornholm før, eller er det ved at være længe siden, så bør du straks spænde campingvognen fast og køre mod solskinsøen. Her er især Svaneke et fantastisk sted, da du har mulighed for at campere med udsigt over Østersøen! Desuden ligger det lige midt i den bornholmske natur med klipper og sandstrand.

3. Stevns på Østsjælland

Hvis du endnu ikke har besøgt Stevns Klint, er det oplagt at pakke campingvognen og tage hertil. Ikke langt fra klinten ligger der en campingplads i naturskønne omgivelser. Stevns Klint er optaget på UNESCO’s verdensnaturarvsliste, hvilket der kun er én ting at sige til: du må bare hertil!

Skrevet af: