Det kan være en dyr fornøjelse at tage familien med i biografen, og det kan også koste en del at tage hen til den lokale videoforretning og leje fim, men heldigvis kan man nemt se film gratis på sin computer eller mobil, da der blot kræves adgang til internettet. Det vrimler med film, musik og TV-serier på nettet, og de kan både streames eller downloades, og priserne svinger fra gratis og op til normale videolejepriser. Hvis man er på campingtur med familien, så kan der jo en gang imellem være hyggeligt at slappe af i familiens skød til en sjov film, som kan ses på computeren eller på TV, mens man alene kan se en film på sin mobiltelefon for eksempel på køreturen i bilen.

Hvordan finder man en gratis film på nettet? 

Det behøves ikke koste en formue at finde film på nettet, da man her kan se film gratis, hvis man blot søger de rette steder. Der findes masser af både lovlige samt ulovlige hjemmesider, hvorfra man kan streame eller downloade film og musik, men man finder hurtigt ud af, at der især er tale om udenlandske, der heller ikke har danske undertekster. Man kan naturligvis købe et Netflix abonnement, således man kan se film og serier når som helst og hvor som helst, da der blot kræves adgang til internet. Man kan også gå ind på hjemmesiden hos flere større TV selskaber som DR1, TV2 og TV3, der tilbyder deres kunder adgang til film og serier på en nem og bekvem måde.

Visse udsendelser er endda helt gratis og kræver heller ingen tilmelding, således alle kan se film gratis på siden. Hvis man befinder sig et sted på campingferien, hvor der er dårlig eller manglende internet forbindelse, så bør man hjemmefra sørge for at downloade de nødvendige film og serier til ferien.

Hvad koster film på nettet?

Hvis man vil købe eller leje videofilm på nettet, så koster dette nogenlunde det samme som i forretningerne, men det er jo nemmere via internettet, da man nemt kan finde frem til den ønskede film eller serie. Det er endda muligt at se film gratis, når man anvender bibliotekernes online tilbud, da man her finder masser af film, serier og dokumentar og endda også en del danske film fra den danske guldalder. Det bedste sted at finde nye blockbuster film med danske undertekster samt nye danske film er netop hos Blockbuster Video, der gennem mange år har specialiseret sig i at levere film til forbrugerne. Man kan streame og leje film på Blockbuster.dk fra 1 kr. og opefter, så det behøves ikke være dyrt at få fat i film og serier til ferien.

Skrevet af: