En af livets helt store glæder er campingferie. Ferie i telt er en ferieform, der gør det muligt at komme tæt på naturen og nyde familiens nærvær. Campingferie i telt bliver stadig mere og mere populært. Måske fordi der efterhånden er mange gode og funktionelle telte på markedet. Du kan læse mere om at vælge den rette type telt på campingudsalg.dk.

Vælg den rette type telt

Teltene fås i mange størrelser og udformninger, og her på siden har vi lidt af det hele. Og selvfølgelig til en fornuftig pris. Familietelte til den lille familie, som er på camping første gang. Eller telte til den campingvante familie, som ofte tager afsted på camping år efter år. Til begge typer af familier anbefaler vi et Outwell telt, som opfylder den moderne families krav og forventninger til camping i det fri. Alle Outwell familie telte er udviklet med henblik på at skabe god komfort, når familien er på tur.

Outwell telte er udstyret med detaljer som for eksempel selvlysende barduner, tapede sømme og vaskbare gulvtæpper. Vælg imellem Pop-up teltene som åbnes og foldes ud på blot 5 sekunder. Eller de festlige Tipi telte som indbyder til sjov leg i haven. Teltene kan også bruges af unge, som overnatter af hinanden eller ved deltagelse på festival.

Telte til motorcykel finder du også her. Lav vægt, små pakkestørrelser og slidstærke materialer man kan stole på er første prioritet hos både motorcyklister og trekkere. Med telte fra Robens og Wolf Camper har du det perfekte telt til trekking turen.

Skrevet af: