Mange familier og unge mennesker vil gerne opleve naturen tæt på i ferien, om man så skal overnatte lidt primitivt i telt eller i en campingvogn, idet man jo skal opleve verden, mens man kan. På et tidspunkt kan man måske ønske at se andre lande end Danmark, så det er heldigt, at Bulgarien er et udmærket alternativ at holde ferie i, da man selv kan køre ned omkring Sortehavet og bo i enten sommerhus, hotel, campingvogn eller i telt, da man jo enten kan køre dertil i bil eller rejse med fly. Men hvorfor i alverden rejse til Sortehavet for at holde ferie?

Derfor rejser mange til Sortehavet

Sortehavet er et stort og naturskønt område, som kun ligger en kort afstand fra Danmark. Man kan flyve derned på under 3 timer, men mange kører også selv hertil, idet man kan få en lang og spændende ferie for Europas laveste priser. Men er der noget specielt dejligt for turisterne ved at besøge Sortehavet? Ja, man kalder allerede nu Sortehavet for Europas Ibiza eller Costa del Sol, idet her finder man lange og herlige sandstrande, fantastiske hoteller, livlige feriebyer og spændende seværdigheder, så derfor rejser mange hvert år til Bulgarien og Sortehavet.

De unge mennesker er vilde med feriebyen Sunny Beach, hvor man finder Europas vildeste og festligste natteliv. Andre er mere interesserede i seværdighederne i området ved Sortehavet, hvor man dels kan opleve de hyggelige fiskerbyer med kirker fra middelalderen, og samtidigt findes der en masse mindre og tillokkende fiskerestauranter placeret side om side i de snævre og brolagte gader.

Hvor finder man nemmest gode billetter til Sortehavet?

Rejsebureuaet Sunweb har masser af billige rejser til Sortehavet, og det gælder både selve flyrejserne samt all inclusive pakkerne, hvor man samtidig får overnatning og alle måltider inkluderet i den samlede pris på rejsen. Så kan man nemmere budgettere sin økonomi og koncentrere sig om at opleve en spændende kultur og få herlige minder med hjem. Da alting er utrolig billigt i Bulgarien og rundt omkring Sortehavet, så bør man også besøge det fristende caféliv i storbyerne, men for de naturinteresserede bør man absolut besøge de tætte løvskove i Strandzha Naturpark, hvor man kan prøve en flodsejlads og eventyrlig jeepsafari. Man kunne kombinere dette med en campingtur i naturen og få mange naturoplevelser. Man kan roligt regne med, at prisniveauet er omkring halvdelen af priserne i Danmark, og udenfor turiststederne er priserne endda endnu lavere.

Skrevet af: