Søger du nye campingpladser? Så burde du tage ned til Tyrkiets sol og varme. Der er mere end 110 campingpladser i Tyrkiet. De findes hele vejen ned langs sydvestkysten og der findes også et par stykker på nordkysten ved Sortehavet. Tyrkiet er fyldt med spændene historie, eksotisk mad og drikke, fremragende vejr samt karakteristisk kultur. Det kan kun gå for langsomt med at komme afsted.

De fleste camperer i løbet af sommeren i Tyrkiet, men flere og flere campister er begyndt at benytte vinteren til camping i det sydlige Tyrkiet. Der er endda campister som er begyndt at campere året rundt i Tyrkiet.

Hvorfor Tyrkiet?

Tyrkiet kan tilbyde dig et bredt udvalg af campingsteder der passer til alle. Der er rig mulighed for diverse udendørsaktiviteter, samt afslapning i den tyrkiske natur, hvor man kommer væk fra hverdagens stress og jag. Du vil kunne finde uberørt natur, eksotisk kultur samt uventede venskaber med de andre campister i området. Du vil kunne vælge mellem den lille og charmerende provins by, det store åbne land som er næsten uberørt af mennesker, eller i nærheden af en større by, så I kan opleve det tyrkiske folkefærd.

Campingsteder

Der er både mulighed for teltcamping og campingvogne, hvis du beslutter at tage på ferie i Tyrkiet. Hvis du benytter din campingvogn, så kan du komme helt tæt på naturen, eller få en romantisk ferie som er ideel for par.

Der er dog visse regler, når man campere for at beskytte den følsomme natur. Følg derfor altid reglerne på din lokale campingplads. Så undgår du at skade naturen, komme til skade, eller forvilde dig ud på ukendt områder. Du kan også vælge Tyrkiet rejser all inclusvie, hvis man er mere til det, men på campingferie får du meget mere frihed. Du kan tage hvorhen du har lyst uden at være bundet til et enkelt hotel eller område.

Skrevet af: