Måske skulle du på din næste udenlandsferie vælge at campere nede ved Sortehavet i Bulgarien. Det ligger ikke så langt fra Danmark, og det er den nærmeste riviera på vore breddegrader. Samtidigt er prisniveauet ekstremt billigt i Bulgarien, så her kan man virkelig komme langt på et lille budget. Kør selv til Bulgarien eller tag bussen derned og medbring et lille telt til overnatningen. Hvis I er en større familie, så bør I måske overveje at medbringe campingvognen, for der findes mange gode campingpladser i Bulgarien, og man kan endda helt gratis slå telt op i naturen. Man kan også hoppe på et fly og rejse til Sortehavet, hvor man kan have en herlig naturoplevelse tæt på stranden.

Dette kan Sortehavet rejser tilbyde

Sortehavet er et stort område, og selve Sortehavskysten er faktisk Bulgariens mest attraktive rejsemål. Her er der både herlige sandstrande, fantastiske hoteller, livlige feriebyer og mindeværdige seværdigheder, og prisniveauet er det laveste i hele Europa. Uanset din økonomi vil du kunne have råd til ferie Sortehavet. Hotellerne er billige, men campingpladserne er ufatteligt billige eller helt gratis. Så oplev noget nyt i livet og rejs ned til Sortehavskysten. Du kender sikkert til de unges festparadis Sunny Beach, som ligger ved Sortehavet og er absolut Europas livligste natteliv med diskoteker, barer, kasinoer og meget mere for de festglade. Men andre områder er mere rolige, og det er blandt andet Nessebar, Obzor, Pomorie og Byala, hvor man kan nyde naturen samt smukke sandstrande med kvalitetshoteller. Læs mere om seværdighederne på området i Politikens rejseguide, hvor man kan læse detaljer om Strandzha Naturpark, Stenskoven, levende museumsbyer, sumpskildpadder, frodige skove, klippelandskaber samt delfiner.

Her finder du rejser til Sortehavet

Gå på internettet og sammenlign priserne på ture til Sortehavet. Overvej rejseselskabet Sunweb, som kun findes på internettet, idet de derved har minimeret deres udgifter så meget, at forbrugerne kan nyde billige flybilletter til Sortehavet. Man kan bestille turen med all inklusive, således man får fly, hotel samt fuld forplejning og det hele til yderst fornuftige priser, men man kan endda minimere udgiften ved kun at bestille selve flyrejsen alene, hvorefter man camperer så godt som gratis ude i naturen.

Billede: Kačka a Ondra

Skrevet af: