Camping er dejligt, det er hyggeligt og så er det bare enormt afslappende. Det er ikke så sært, at danskerne elsker at holde ferie i selskab med campingvognen, da det er noget af det mest afslappende man kan give sig til. Især campingferie til udlandet er et stort hit – men, man behøver ikke køre særlig langt for at finde en destination, som er skøn og tilfredsstillende.

Er det godt at campere i Sverige?

Når man er på camping handler det om at være ét med naturen. Netop det kan du blive ved at campere i Sverige, hvor naturen virkelig viser sig fra sin bedste side. Et eksempel på et godt sted at campere er i Blekinge, hvor der er mange lækre naturreservater. Det er perfekt, hvis du godt kan lide at komme ud og se naturen mens du er på camping. Hvis du ligeledes også godt kan lide at fiske, er der også gode fiskemuligheder i Blekinge. Dette kræver selvfølgelig lidt udstyr såsom solcreme, som du blandt andet kan finde under accessories på Stylepit. Det er nemt og hurtigt, og næsten lige så let som at campere.

Tips til camping

Når du tager afsted på camping er det vigtigt at have gjort sig et overblik over, hvor man gerne vil hen, hvordan man kommer derhen og hvad man skal have pakket. Så er alt det basale på plads og derefter kan man gå sin campingvogn, sit telt eller sin autocamper igennem for fejl og mangler. Netop ens pakkegrej er vigtigt at have styr på, da det er vigtigt at være godt garderet mod vind og vejr. Det kræver selvfølgelig en masse tøj, da man i Sverige ej heller kan regne med vejret ligesom herhjemme. Finder du ud af, at du mangler en god sweatshirt til Sveriges kolde nætter, kan du blot trykke dig ind på Sylepit og finde en fra f.eks. Carhartt.

Rigtig god campingtur!

Skrevet af: