Hvis du har mulighed for det, så giver det rigtig god mening at benytte firmabilen næste gang, du skal på camping i udlandet.

Slitage koster kassen

Hvis man eksempelvis skal køre hele vejen til Italien på campingferie så koster slitage alene kassen. Har du mulighed for det så vil brug af firmabilen altså alene af den grund være en kæmpe besparelse på camping budgettet. Endvidere får du jo visse skatte fordele når du bruger firmabilen. Det kan du læse meget mere om hos Skat.

Hvad er den bedst egnede firmabil til camping

Der er faktisk som sådan ikke nogen firmabil der er bedre egnet end andre. Generelt kan man sige at det afhænger meget af hvor stor din campingvogn er. Bruger du bare en lille campingvogn så er en lille bil også helt i orden, men er du oppe i en stor luksus model så bør du også som minimum bruge en tilsvarende stor bil til at trække.

Ellers går familie ferien hurtigt med at ærgre sig over at man krydser alperne i sneglefart, hænger fast i mudder på en bosnisk landevej eller noget helt tredje.

Et mærke af firmabil jeg har haft meget held med er Audi, udelukkende fordi de er så service mindede at snakke med og så er en Audi rigtig let at få fikset hvis der er noget i vejen med den under vejs på ferien. Se meget mere om Audis udvalg her.