Det gælder om at medbringe passende havemøbler til den næste campingtur, og måske trænger I til at købe nye, da havemøbler kun holder i en begrænset periode, men hvis I køber møblerne i god kvalitet og vedligeholder dem korrekt, så kan man ofte have glæde af de samme havemøbler i 10-15 år eller mere. Her kommer tips til at købe passende havemøbler, som både kan anvendes hjemme samt tages med på campingferien.

Fokuser på kvalitet og funktionalitet

Der findes et stort marked for havemøbler, og man kan for eksempel hente inspiration og se et stort udvalg på møbelkæden Ilva´s hjemmeside, hvor møblerne kan købes i alle stilarter og prislejer. Man har normalt ikke en campingvogn for at kun campere i én sæson, men hvis man foretrækker det rolige og hyggelige campingliv, så tager man ofte på campingferie mindst én gang om året, og man bør medbringe et sæt havemøbler på turen, så man kan sidde på stole eller bænk ved et bord, hvor man kan indtage sin kaffe og øvrige måltider.

Hvis man blot køber de billigste havemøbler af lav kvalitet, så holder de måske kun et par sæsoner, før de er ødelagte og nedslidte. Men hvis man til gengæld finder et kvalitets sæt havemøbler af høj kvalitet til en fornuftig pris, så kan man have glæde af dette i mange år fremover, så det er både den bedste og den billigste løsning i det lange løb.

Man bør især koncentrere sig om at finde havemøbler med lang levetid, og de bør have mulighed for at kunne slås sammen, så de kan medtages på campingturen. Man bør i mindre grad fokusere på prisen og mærket, men naturligvis bør dine havemøbler passe sammen i en god stil, der matcher jeres bolig stil i hjemmet og på campingpladsen.

Stil krav til dine havemøbler

Man bør opstille visse kriterier til sine nye havemøbler, så man kan bruge dem succesfuldt i mange år fremover, og derfor bør de mindst opfylde disse krav:

  • Må ikke kunne ruste eller mørne
  • Rengøringsvenlige
  • Nemme at vedligeholde
  • Sammenfoldelige
  • Kan klare jeres vægt
  • Være komfortable at sidde i

De typiske havemøbler er et spisebord med tilhørende stole til og eventuelt en bænk. Desuden kan man også bruge en parasol til at skærme mod solens skarpe stråler samt vind og regn. Et par liggestole kan også tit være en del af møblementet, så hvis man vil have plads til det hele, så skal det ikke fylde for meget.

Man kan have glæde af møblerne både hjemme på terrassen, i kolonihavehuset, i sommerhuset samt på campingturen, så derfor gør det ikke så meget, hvis man ofrer lidt ekstra på nogle havemøbler af god kvalitet, hvis de kan bruges flere steder.

Skrevet af: